Intro

Hvad er et vildmarksbad?

Et vildmarksbad er et stort trækar, der bruges som udendørs karbad. Det opvarmes typisk af en brændeovn, der både kan sidde på den indvendige- og udvendige side af karret. På trods af navnet bliver vildmarksbadet stadig mere og mere populært at sætte op i den helt almindelige danske baghave eller i sommerhuset.

Hos Cold Hawaii forhandler vi klassiske vildmarksbade i træ af den højeste kvalitet. Alle vores vildmarksbade er produceret af sibirisk gran, der bidrager med en holdbarhed og stabilitet, der er udover det sædvanlige. Den sibiriske kulde gør nemlig, at de sibiriske grantræer vokser rigtigt langsomt, hvilket betyder, at ringene ligger meget tæt, og det er det, der giver fastheden i træet.

Danmarks bedste udvalg siger I?

Hos Cold Hawaii har vi et bredt udvalg af vildmarksbade, og vi kan med garanti finde ét, der passer til lige netop jeres behov. Hvad enten du er på jagt efter det helt klassiske vildmarksbad, der står råt og ubehandlet, en coated version der gør rengøring og vedligehold til en leg, eller et moderne vildmarksbad med glasfiberindsats, så kan du finde det hos os.

Vi har primært kar med udvendig , kraftfuld brændeovn af bedste kvalitet.

Vores vildmarksbade laves i mange størrelser, fra 2-4 pers. til ca. 8 pers. Klitmøller vildmarksbadet kan anbefales, hvis du søger et kar til mange personer.

Et vildmarksbad er en portal til fantastiske oplevelser i naturen og en garanti for, at man på en regnvejrsdag kan opnå et stemningsløft

⸺ John, Voerladegård

Produktoversigt

Dyk ned i vores modeller

Vildmarksbad “Klitmøller”

Klitmøller vildmarksbadet har et klassisk design, men er også moderne med sin indvendige coating, der gør karret nemt at rengøre efter brug.
Den antracitgrå coating giver vildmarksbadet et eksklusivt udtryk – hvor man samtidig bevarer det klassiske, rustikke vildmarksbad med træbænke.
“Klitmøller” vildmarksbadet er bygget i kernetræ med tøndebånd i rustfri stål og udvendig ovn.
Dette vildmarksbad er ekstra rummeligt,  og da ovnen er placeret udvendig, udnytter man hele trækarrets plads.

Vildmarksbadet leveres klar til brug.

Se tegninger for Klitmøller 140cm og for Klitmøller 160cm

Leveringstid: 2-4 uger

Prisen er for et Ø160 kar til 5-6 personer, ekskl. fragt

29.999,00 DKK

Vildmarksbad “Søndervig” – med glasfiber

“Søndervig” vildmarksbadet med glasfiberindsats bygget ned i et ægte vildmarksbad, bygget i kelet kernetræ med en effektiv, udvendig brændeovn.

Dette vildmarksbad er vores mest populære – og er perfekt, hvis du ønsker minimal rengøring, kort optændingstid og lang holdbarhed.

Vildmarksbadet leveres klar til brug. Se tegninger her

Leveringstid: 2-4 uger

Prisen er ekskl. fragt

29.999,00 DKK

Produktoversigt

Se vores udvalg af andre produkter

Vildmarksbadet der giver hverdagsluksus!

Når vi designer og producerer vores vildmarksbade, er det vores mission at bevare det klassiske design og tilføje moderne praktik, der giver et minimum af rengøring og vedligehold.

Bliv gennemvarmet til velvære med en privat sauna

Med en sauna er det muligt at forlænge udesæsonen, og bruge haven og naturen mere og på flere måder, og tilmed introducere en dosis hverdagsluksus.

Køl ned med et koldtvandskar

Et koldtvandskar er det kolde gys, der balancerer varmen fra dit vildmarksbad og din sauna – og giver dig en øjeblikkelig afstressende effekt i krop og sjæl!

Er du klar til at få mere luksus ind i hverdagen?

Har du spørgsmål, eller ønsker du blot en snak omkring mulighederne med vores produkter? Oplys dit telefonnummer og så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

Bliv kontaktet!

  Cold Hawaii - Historien bag produkterne

  Vores firma er født i Klitmøller – deraf navnet – og vi overtog det tilbage i 2018 og har siden da udviklet og finpudset produkterne, så de i dag er indbegrebet af design, håndværk og lækkerhed! Vi har især fokus på kvalitet og bæredygtighed, og vores produkter er bygget til at holde i mange år med minimalt vedligehold.

  Vores vildmarksbade har i udgangspunktet ekstern brændeovn, ligesom vores saunaer er med brændeovn. Er du til mere komfort, kan vores saunaer leveres med el-ovn dimensioneret til den saunamodel- og størrelse, du vælger.

  Vi får savet og fladpakket træ til vildmarksbade hos vores samarbejdspartner i Litauen – og sørger dermed for at udnytte pladsen på lastbilerne maximalt og samtidig nedbringe antallet af lastbiler og dermed Co2 udslip. Vores saunaer samles i Litauen – og fyldes med tilbehør, når de fragtes.

  Alle saunaer og bade klargøres og monteres i Silkeborg, hvor vi kan tilpasse produkterne til dine behov. Alt el- og vvs arbejde udføres af dansk autoriseret dansk installatør. Vi håndmaler alt med en vandbaseret træbeskyttelse, som er tilpasset det danske klima – og som giver en flot finish på produkterne. Vi maler i to farver træbeskyttelse, en specialudviklet naturfarve og en sort. Hvis du ønsker dig din helt egen farve, kan vi naturligvis også male i denne.

  Udover produktion og showroom, har vi kundeservice og support i Silkeborg – og vi står til rådighed for råd og vejledning ligesom vi også har en servicemontør, som kan udføre service/montering hos vores kunder.

  Bliv ringet op!