vores saunaer går vi meget op i at kvalitet og design skal hænge sammen, så vores kunder har en god oplevelse med vores produkter.

Vi sørger samtidig for, at vores saunaovne har de rette proportioner, så det er nemt og hurtigt at nå op på de rette temperaturer (også op på 80-100 grader selvom ovnen står udenfor i koldt vejr).

Udtrykket af saunaen kan ændres ved træbeskyttelsen og give det ønskede look til omgivelserne.

Designet på vores saunaer
For at give den allerbedste formstabilitet på vores saunaer, har vi bygget vores dør- og indgangsparti på en bestemt måde, der giver den bedste stabilitet. Helt konkret har vi krydslimet tre stykker træ sammen, hvor det mellemste stykke er drejet 180 grader i forhold til de to andre. Det giver en ekstra god stabilitet.

Derudover er vores ender fræset ind i de kehlede brædder, som saunaen består af, for at undgå utætheder, samt at samlingerne bliver dårlige. Vi benytter også de absolut kraftigste metalbånd på markedet, hvilket giver saunaen endnu mere stabilitet, og benytter den kraftigste dørmagnet, som sørger for at døren bliver holdt lukket – selv når det blæser meget.

Vi går meget op i, at designet på vores saunaer er helt perfekt, hvilket fx indebærer at give bænkene den rette højde, samt ikke at sætte firkantede ender på en rund sauna mm. Det synes vi giver den bedste helhedsoplevelse.

 

Vi anvender sibirisk gran
Vi anvender sibirisk gran til vores saunaer, fordi gran er den eneste træsort, der ikke slår sig, og så synes vi, at denne type træ har den bedste kvalitet. Sibirisk gran svarer til dansk eg og bøg i hårdhedsgrad.

Vi bruger ikke Thermowood i vores saunaer, fordi man ikke må bruge denne type træ inde i en sauna. Vi skulle derfor alligevel bruge en anden type træ indvendigt i vores saunaer.

Er du klar til at få mere luksus ind i hverdagen?

Har du spørgsmål, eller ønsker du blot en snak omkring mulighederne med vores produkter? Oplys dit telefonnummer og så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

Bliv kontaktet!

  Vildmarksbadet der giver hverdagsluksus!

  Når vi designer og producerer vores vildmarksbade, er det vores mission at bevare det klassiske design og tilføje moderne praktik, der giver et minimum af rengøring og vedligehold.

  Køb helårs tøndeformet shelter og oplev naturen på en helt ny måde

  Med en sauna er det muligt at forlænge udesæsonen, og bruge haven og naturen mere og på flere måder, og tilmed introducere en dosis hverdagsluksus.

  Køl ned med et koldtvandskar

  Et koldtvandskar er det kolde gys, der balancerer varmen fra dit vildmarksbad og din sauna – og giver dig en øjeblikkelig afstressende effekt i krop og sjæl!