Shelter med forrum og halvt panoramaglas

Du har nu muligheden for at tilføje ekstra sovepladser i haven, på campingpladsen eller et oplagt sted i naturen! Vi har udviklet dette helt unikke luksus shelter – som er udformet som en tøndesauna, med lige bænke og tilføjet muligheden for at lave en liggeflade på 2 x 2 meter.

Dette shelter give mulighed for at overnatte i det fri – med udsigt til naturen – men med en lukket dør og dermed mulighed for privatliv, og komfort året rundt. Vores shelter fås – som vores saunaer – med eller uden et lille forrum, hvor man kan sætte evt. tasker, tøj eller andet udstyr. Du kan også vælge at få tildækket halvdelen af panoramaglasset med træ, så der kun er ’halvt’ panoramaglas, hvis du ønsker mere privatliv i dit shelter. Dertil kommer muligheden for at montere et bord, der kan sænkes ned til liggeflade, så man kan sidde 4-6 personer om et bord i shelteren inden man omformer rummet til en soveplads. Den mere simple løsning er, at man hæver gulvet i shelteren op, så dette udgør sovefladen.

Kontakt os for mere info.

Produktoversigt

Se vores udvalg af andre produkter

Vildmarksbadet der giver hverdagsluksus!

år vi designer og producerer vores vildmarksbade, er det vores mission at bevare det klassiske design og tilføje moderne praktik, der giver et minimum af rengøring og vedligehold.

Bliv gennemvarmet til velvære med en privat sauna

Med en sauna er det muligt at forlænge udesæsonen, og bruge haven og naturen mere og på flere måder, og tilmed introducere en dosis hverdagsluksus.

Køl ned med et koldtvandskar

Et koldtvandskar er det kolde gys, der balancerer varmen fra dit vildmarksbad og din sauna - og giver dig en øjeblikkelig afstressende effekt i krop og sjæl!

Cold Hawaii - Historien bag produkterne

Vores firma er født i Klitmøller – deraf navnet – og vi overtog det tilbage i 2018 og har siden da udviklet og finpudset produkterne, så de i dag er indbegrebet af design, håndværk og lækkerhed! Vi har især fokus på kvalitet og bæredygtighed, og vores produkter er bygget til at holde i mange år med minimalt vedligehold.

Vores vildmarksbade har i udgangspunktet ekstern brændeovn, ligesom vores saunaer er med brændeovn. Er du til mere komfort, kan vores saunaer leveres med el-ovn dimensioneret til den saunamodel- og størrelse, du vælger.

Vi får savet og fladpakket træ til vildmarksbade hos vores samarbejdspartner i Litauen – og sørger dermed for at udnytte pladsen på lastbilerne maximalt og samtidig nedbringe antallet af lastbiler og dermed Co2 udslip. Vores saunaer samles i Litauen – og fyldes med tilbehør, når de fragtes.

Alle saunaer og bade klargøres og monteres i Silkeborg, hvor vi kan tilpasse produkterne til dine behov. Alt el- og vvs arbejde udføres af dansk autoriseret dansk installatør. Vi håndmaler alt med en vandbaseret træbeskyttelse, som er tilpasset det danske klima – og som giver en flot finish på produkterne. Vi maler i to farver træbeskyttelse, en specialudviklet naturfarve og en sort. Hvis du ønsker dig din helt egen farve, kan vi naturligvis også male i denne.

Udover produktion og showroom, har vi kundeservice og support i Silkeborg – og vi står til rådighed for råd og vejledning ligesom vi også har en servicemontør, som kan udføre service/montering hos vores kunder.

Bliv ringet op!