Hvordan booker jeg?

Du starter med at vælge den udlejningsstation, som ligger tættest på dig på vores forside.  Herefter vælger du start samt slutdatoen af lejeperioden. Efter gennemført booking og betaling får du en bookingbekræftigelse samt en lejekontrakt, som skal underskrives. Denne printer du ud, eller gemmer på din smartphone og viser frem, når du afhenter dit vildmarksbad på udlejningsstationen. I bookingbekræftigelsen vil der også være et link til en video, som guider dig igennem opsætningen samt brugen af karret. Der vil desuden være en skriftlig guide vedhæftet i mailen.

Hvordan sætter jeg det op?

 

Hvor kan jeg hente vildmarksbadet?

På selve bookingsiden kan du altid finde den nøjagtige adresse på den valgte udlejningsstation under fanen “beskrivelse” nedenunder selve bookingkalenderen.

Hvornår kan jeg hente mit vildmarksbad?

Efter fuldendt booking og betaling modtager du en bekræftigelse samt adresse og telefonnummer på din valgte udlejningsstation. Du kan kontakte udlejningsstationen direkte for at aftale et nærmere afhentnings samt afleveringstidspunkt i din valgte bookingsperiode.
Som regl kan traileren med vildmarksbadet afhentes og afleveres imellem klokken 10-17 på hverdage samt i weekenderne.

Skal jeg betale et depositum?

Ja, ved afhentning af traileren med vildmarksbadet skal du betale et depositum på 2.000,- til den lokale udlejningsstation. Depositummet vil bruges når du har forvoldt skader der betragtes som udover almindelig slidtage, ellers vil du selvfølgelig altid få dit depositum fuld refunderet!

Kan jeg afmontere vildmarksbadet fra traileren?

Nej, du kan ikke afmontere vildmarksbadet fra traileren. Skulle du have brug for at leje et vildmarksbad uden trailer, så kontakt os venligst direkte.

Er det lovligt?

Ja, alle vores trailere er lovmæssigt indregistreret og synet til formålet.

Hvilken bil skal jeg bruge?

Vores trailere har noteret en faktisk vægt på 640kg noteret i registreringsattesten, så du skal bruge en bil med anhængertræk som må trække en trailer op til 640 kg uden bremser.

Hvad skal jeg bruge?

Du skal have adgang til rent drikkevand til at fylde vildmarksbadet med. Du skal placere traileren på en jævn og fast undergrund. Du skal bruge brænde til at opvarme vandet i dit vildmarksbad.

Kommer mit vildmarksbad med vand i?

Nej, du skal selv påfylde rent drikkevand til dit vildmarksbad. Du skal ligeledes sørge for at du kan slippe af med vandet igen i en kloak eller lignende.

Opvarmningstid?

De vildmarksbade som vi har i udlejning er allesammen udstyret med en udvendig ovn. Dette gør at opvarmningstiden for et vildmarksbad er cirka 2-3 timer.

Hvor mange er der plads til?

Der kan være imellem 6-10 personer i vildmarksbadet ad gangen.

Er det ikke utæt?

Nej, alle vildmarksbade i vores udlejningskæde er belagt med et polyurethane coat eller glasfiber, som gør at vildmarksbadet altid vil være tæt fra starten af. Der kan dog i nogle tilfælde være en utæthed ved afløbet. Det er helt normalt at der kan gå op til 10 liter vandt tabt pr time ved afløbet.

Er det svært at sætte op?

Nej, vi har testet, udviklet og optimeret systemet i mange år, og er kommet frem til en løsning som gør det super nemt at montere/ sætte vildmarksbadet op. Du skal bare følge trinene i vores videoguide samt den guide som du får tilsendt din mail, når du får du bookingsbekræftigelse.