Hvad er forskellen på jeres modeller?

Vi har en del forskellige saunamodeller. Vi har forskellige sammensætninger af forskelligt udstyr, som gør saunaerne forskellige.
Overordnet skelner vores saunamodeller sig fra hinanden via følgende udstyr:

  • Længden på selve saunarummet
  • Opvarmning ved hjælp af ovn på brænde/el
  • Ekstra forrum inden saunarummet
  • Længden på forrummet
  • Panorama glasrude i bagenden af saunaen
  • Almen bagende i træ med små vinduer

Hvorfor skal jeg vælge en udendørs sauna?

En udendørs sauna har mange fordele i forhold til en indendørs sauna. En udendørs sauna er meget hurtigere at sætte op end en indendørs sauna. Du skal blot finde den rette plads til saunaen udenfor, lave et simpelt fundament (vi rådgiver gerne) og så er du allerede klar til at sætte din sauna op. Vores saunaer kommer færdigsamlet. Det eneste du skal gøre er at sætte ovnen til, og så er du klar til utallige uforglemmelige timer i din nye sauna. Du behøver ikke at ombygge rum inde i dit hus, eller bruge flere dage til at tilpasse og sætte saunaen op indenfor. Derudover pynter enhver af vores saunaer stilfuldt dit udeareal!

Hvorfor skal jeg vælge en tøndesauna?

Tøndesaunaer har forskellige fordele i forhold til en almindelig sauna. Den største faktor er dog varmen! Varmen bliver fordelt meget mere naturlig i en tøndesauna end den gør i en gammeldags “firekantet” sauna. Tøndesaunaen er som navnet siger rund, og som vi alle ved stiger den varme luft i en sauna opad mens den kolde falder til bunds. I en tøndesauna bliver varmen også presset opad. Den runde udformning gør dog, at når varmen bliver presset til tops, så falder den ned igen ad de runde vægge, som gør at varmen cirkulere og fordeler sig meget mere jævnt i en tøndesauna end i en almindelig sauna – helt naturlig og af sig selv!

Hvor mange personer er saunaen beregnet til?

Under hver produktbeskrivelse kan du se hvor mange personer vores saunaer er beregnet til.

Hvad er forskellen mellem en saunaovn på brænde og en saunaovn på el?

Forskellen imellem disse to ovne er som navnet siger energikilden til opvarmningen af saunaen. En saunaovn på el bliver opvarmet ved hjælp af elektricitet. Dette betyder selvfølgelig også, at du skal have en strømtilførelse netop det sted, hvor du gerne vil placere din sauna. En saunaovn på brænde bliver varmet op ved hjælp af brænde. Der kan både bruges almindelig brænde samt briketter til at fyrre op med.

Hvilken producent er jeres ovne fra?

Saunaovnen er saunaens hjerte. Derfor har vi valgt at alle vores saunaovne skal være af mærket Harvia, som er en af markedslederne indenfor saunaovne med en ekstra høj kvalitet og sikkerhed. Dette giver dig tryghed når du bruger din sauna!