Vildmarksbade med klassisk design og moderne praktik

Når vi designer og producerer vores vildmarksbade er det vores mission at bevare det klassiske design, men tilføje moderne praktik, der giver et minimum af rengøring og vedlighold. Dette gør vi blandt andet ved at anvende en praktisk indvendig coat på træet, der gør rengøringen til en leg, hvilket for mange vil betyde, at de får større glæde af vildmarksbadet og får brugt det oftere end ellers. 

Ønsker man det bedste af det bedste indenfor vildmarksbade er vores model ‘Søndervig’ med indvendig glasfiber indsats det helt rigtige valg. Her får man et kar, der kan holde år efter år og den smarte glasfiber indsats til vildmarksbadet har et glat overflade, hvilket betyder, at rengøring aldrig skal være en stor bekymring. 

Dette er samtidigt det miljøbevidste valg, da denne model bruger 200 liter mindre pr. gang i forhold til et traditionelt vildmarksbad – hvilket dermed også betyder mindre brænde pr. gang. Glasfiber indsatsen forkorter samtidigt vildmarksbadets opvarmningstid, så man hurtigere kan hoppe i det omkring 40 graders varme vand.

Vildmarksbade med klassisk design og moderne praktik