Danmarks bedste udvalg af vildmarksbade

Hos Cold Hawaii har vi et bredt udvalg af vildmarksbade og vi kan med garanti finde ét, der passer til lige netop jeres behov. Hvad end du er på jagt efter det helt klassiske svenske vildmarksbad, der står rå og ubehandlet, måske versionen, der er behandlet med en coat, der gør rengøring og vedlighold til en leg eller modellen med et moderne twist – altså vildmarksbadet med glasfiber indsats, så kan du finde det hos os. 

Vi har både kar med udvendige – og indvendige brændeovne, der alle er kraftfulde og af bedste kvalitet. I det helt klassiske vildmarksbad sidder ovnen på indersiden af karret, men ønsker man ekstra meget plads til flere mennesker, kan man med fordel vælge et kar med udvendig ovn. Den udvendige ovn er nemmere at vedligeholde, mens den indvendige ovn giver en kortere opvarmningstid. 

Flere af vores vildmarksbade laves desuden i mange forskellige størrelser, så hvad end du mangler et lille vildmarksbad til 2-4 personer, eller det helt store til 14 personer, så kan vi hjælpe dig. Modellen ‘Klitmøller – Cold Hawaii’ kan anbefales, hvis du søger et kar til mange personer. 

Danmarks bedste udvalg af vildmarksbade