Design og kvalitet af vores saunaer

vores saunaer går vi meget op i at kvalitet og design skal hænge sammen, så vores kunder har en god oplevelse med vores produkter. 

Derudover er vi meget ambitiøse omkring vores produkt, hvorfor vi hele tiden udvikler nyt tilbehør til vores saunaer, så vi opretholder den gode kvalitet. Vi har bl.a. allerede udviklet klorfri vandrens, samt en fjernbetjening til el-saunaerne, så det er muligt at forbinde saunaen til en mobiltelefon. 

Vi sørger samtidig for, at vores saunaovne har de rette proportioner, så det er nemt og hurtigt at nå op på de rette temperaturer (også op på 80-100 grader selvom ovnen står udenfor i koldt vejr). 

 

Designet på vores saunaer

For at give den allerbedste formstabilitet på vores saunaer, har vi bygget vores dør- og indgangsparti på en bestemt måde, der giver den bedste stabilitet. Helt konkret har vi krydslimet tre stykker træ sammen, hvor det mellemste stykke er drejet 180 grader i forhold til de to andre. Det giver en ekstra god stabilitet. 

Derudover er vores ender fræset ind i de kehlede brædder, som saunaen består af, for at undgå utætheder, samt at samlingerne bliver dårlige. Vi benytter også de absolut kraftigste metalbånd på markedet, hvilket giver saunaen endnu mere stabilitet, og benytter den kraftigste dørmagnet, som sørger for at døren bliver holdt lukket – selv når det blæser meget.  

Vi går meget op i, at designet på vores saunaer er helt perfekt, hvilket fx indebærer at give bænkene den rette højde, samt ikke at sætte firkantede ender på en rund sauna mm. Det synes vi giver den bedste helhedsoplevelse. 

 

Vi anvender sibirisk gran

Vi anvender sibirisk gran til vores saunaer, fordi gran er den eneste træsort, der ikke slår sig, og så synes vi, at denne type træ har den bedste kvalitet. Sibirisk gran svarer til dansk eg og bøg i hårdhedsgrad. 

Vi bruger ikke Thermowood i vores saunaer, fordi man ikke må bruge denne type træ inde i en sauna. Vi skulle derfor alligevel bruge en anden type træ indvendigt i vores saunaer.  

Design og kvalitet af vores saunaer