Bruger Cold Hawaii Vildmarksbad cookies?

Det korte svar er, ja adskillige af dem.

HVAD ER COOKIES

Cookies er datafiler, der lagres på ens pc, som hjemmesiden automatisk gemmer. Her er mulighed for at kunne genkende pc’en ved det næste besøg på samme side. Cookies gemmer Ip adresse og trafik informationer for den besøgende på hjemmesiden. Det er en passiv fil, der hjælper til at analysere, hvordan hjemmesiden bliver brugt til at surfe rundt.

HVAD BRUGER VI COOKIES TIL
Vi bruger f.eks. cookies, for at du ikke skal logge ind for hver side, du ser.
Vi bruger cookies for at sikre, at du ikke ser de samme reklamer for mange gange.
Vi bruger cookies til at vise indhold fra Facebook, Youtube, Google+, Vimeo, Linkedin, og andre sociale medier.
Vi bruger cookies til at måle, hvad du laver på turbostarter.dk, så vi hele tiden kan optimereturbostarter.dk, og give dig en bedre brugeroplevelse.

ER COOKIES FARLIGE?
Cookies er ikke farlige og kan ikke skade din pc med virus eller andre programmer. Vi vil gerne kunne forbedre kundeservicen, og her bruges cookies i forbindelse med nogle tjenester og reklamer for partnere, vi ikke kan vise, medmindre vi bruger cookies. Det samme er gældende ved sociale netværk, hvor man benytter cookies for f.eks. at kunne vise facebookinformationer på hjemmesiden.

HVILKEN TYPE COOKIES ER PÅ SIDEN?
Der er førsteparts- og tredjeparts- cookies. Cookies kommer fra den hjemmeside, du besøger, og kan være fra hjemmesiden selv eller via tredjeparts cookies, som f.eks. er i gennem reklamer og bannere til andre virksomheder på hjemmesiden.

GDPR

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker ved alm. tilgang af indhold, udfyldelse af kontaktformularer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med henvendelse via kontaktformularer.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at kunne besvare din henvendelse og for at kunne levere de informationer, som du har forespurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Vi har ikke installeret tracking software eller programmer til at analysere vores webbesøgendes adfærd og demografi.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@coldhawaiivildmarksbad.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

COLD HAWAII VILDMARKSBAD
Oslovej 65

8600 Silkeborg

Officielt showroom og forhandler:
Silkeborg Caravan Center – 86814211

Priorsvej 11

8600 Silkeborg